Implantologia dentară este o ramură a stomatologiei care în ultima vreme este într-o continuă dezvoltare. Odată cu materialele și tehnicile noi apărute posibilitățile sunt tot mai mari pentru integrarea și funcționalitatea implantului dentar într-un timp scurt. Implantologia se ocupă în principal cu înlocuirea dinților lipsă și a structurilor lor de susținere cu proteze artificiale ancorate la nivelul maxilarului.

implant dentar Bucuresti, clinica implantologie

Procedurile de implanturi dentare Fast & Fixed (reabilitări totale all-on-4/all-on-6) sunt abordări de ultimă oră în tehnologia dentară. Sistemele de implant dentar all-on-4 și all-on-6 implică plasarea chirurgicală a 4/6 implanturi dentare în oasele maxilarului sau mandibulei pentru a acționa ca ancore sigure în vederea susținerii noilor dinți – pentru un rezultat complet funcțional.

Lucrări de protetică dentară pentru reabilitări totale

  • Coroană ceramică total fizionomică
  • Coroană total fizionomică pe suport de zirconiu
  • Proteze dentare mobile sau fixe
  • Punți dentare ceramice pe suport zirconiu și pe suport metalic
  • Conceptul All-on-4/All-on-6. Implanturi dentare rapide pentru reabilitări totale.
implant dentar Bucuresti, clinica implantologie

Procedurile de reabilitare totală pe implanturi dentare (fast and fixed) reprezintă tratamente prin care realizăm reabilitare imediată și fixă a maxilarului total edentat. Implanturile sunt plasate în maxilar în așa fel încât proteza totală poate fi fixată cu succes chiar și în cazul în care structurile naturale ale maxilarului au fost erodate după ani de zile de purtare a protezelor dentare clasice. Astăzi discutăm despre posibilitățile de reabilitări totale cu implanturi. Acest concept oferă soluții de durată, permanente, care au o rezistență superioară protezelor dentare sau punților.

Implant dentar all-on-4

Conceptul de implant dentar all-on-4 asigură restaurarea completă a arcadei superioare sau inferioare care are un volum minim de os. Procedura necesită intervale scurte de tratament și îmbunătățește calitatea vieții. Tratamentul necesită patru implanturi pentru a reface cazurile complet edentate. Două implanturi sunt plasate vertical, iar celelalte două implanturi laterale sunt întotdeauna plasate în unghi (30°–45°). Acest concept este recomandat în special pentru mandibulă (inferior).

implanturi Fast & Fixed, all-on-4/all-on-6

Implant dentar all-on-6

Protocolul implanturilor dentare all-on-6 previne suprasolicitarea masticatorie, iar distribuția uniformă este percepută în mod favorabil de osul maxilarului. Se recomandă plasarea a 6 implanturi dentare pe maxilar (superior) deoarece osul este mai slab și are nevoie de un număr mai mare de implanturi pentru rezistență.

Tratamentul medical cu implanturi dentare fast and fixed reprezintă soluția optimă de reabilitare orală completă cu proteze dentare fixe în cazul pacienților care și-au pierdut dinții. Acesta permite încărcarea imediată a unei lucrări de protecție provizorie ce va reabilita toată arcada maxilară sau mandibulară. Lucrarea se va păstra până la integrarea implanturilor în os, moment când va fi schimbată cu una definitivă.

Motivul din spatele succesului unui implant este disponibilitatea osului dens pentru amplasarea implantului, care este mineralizat și mai rezistent la resorbție. Însă, introducerea implanturilor fast and fixed obține o stabilitate adecvată fără grefa osoasă.

implant dentar Bucuresti, clinica implantologie

Care sunt posibilele consecințe ale golurilor dentare?

Prima consecință este legată de un dezechilibru digestiv, deoarece alimentele nu vor mai fi la fel de bine mestecate, ceea ce în timp afectează stomacul. Un alt minus este micșorarea osului restant al maxilarului rămas fără dinte.

Avantajele implanturilor dentare Fast and Fixed

Sistemul de implant all-on-4/6 este o metodă unică și benefică persoanelor cu pierderi dentare parțiale sau totale. Practic această metodă presupune refacerea tuturor dinților pe doar 4 sau 6 implanturi dentare. All-on-4 restaurează complet zâmbetul, mestecatul este îmbunătățit, iar costurile sunt favorabile. All-on-6 are o stabilitate suplimentară și o protecție sporită împotriva pierderii densității osoase pe termen lung.

Dacă și tu te confrunți cu spații dentare te așteptăm la Dental Garant pentru a obține tratamentul necesar cu implanturi dentare Fast and Fixed, rapid, estetic și de lungă durată.

echipa Dental Garant
adresă: Intrarea Gliei nr. 14, sector 1, București
tel.: +4 0731 838 977
email: office@dentalgarant.ro

implant dentar pret Bucuresti, stomatologie sector 1

implant dentar București, implant dentar preț, implant dentar Straumann, implanturi dentare Bredent, implanturi Paltop, implantologie București sector 1, implanturi Fast and Fixed Bredent, implanturi dentare rapide București sector 1, adiție de os, grefe osoase, sinus lift, fațete dentare București, fațete dentare ceramică, fațete dentare preț, fațete no-prep, coroane dentare, coroană zirconiu, coroană dentara ceramică, coroană pe implant, proteză pe implant, reabilitare dentară totală, reabilitare orală all-on-4/all-on-6, aparat dentar București, aparate dentare copii și adulți, aparat safir preț, ortodonție / tratament ortodontic, albide dinți preț, albire dentară București, albirea dinților București, stomatologie copii București, stomatologie pediatrică, tratament parodontoză București, tratamente gingivită, parodontologie, tratament de canal București, tratamente endodontice, endodonție, tratament carii dentare, obturații dentare & plombe, plasmolifting, stomatologie București sector 1, clinică dentară, București sector 1, dentist București

Lasă un comentariu

ro_RORO