Implanturi Fast and Fixed?

Pentru că această tehnologie vă permite să beneficiați de dinți definitivi noi într-o singură zi. Această procedură nouă vă poate garanta un nou set de dinți ficși  într-o singură zi și pe care îi puteți utiliza normal imediat după încheierea procedurii.

Chiar și în cazul în care în mod normal ar fi fost necesară o grefă osoasă (adiție de os) pentru a plasa implanturi și coroane tradiționale, putem evita această etapă utilizând implanturile rapide speciale cu sistemul Fast & Fixed. Rezultatul? Un  set complet funcțional de dinți noi!

Cum funcționează implanturile Fast and Fixed?

În urma examinării inițiale, specialistul nostru în implanturi dentare rapide va stabili dacă sunteți potrivit pentru implanturi dentare Fast & Fixed. Dacă le comparăm cu implanturile dentare tradiționale implanturile Fast & Fixed sunt mai puțin invazive și pot fi folosite chiar și după ani de zile de purtare a protezelor dentare tradiționale cu eroziunea maxilară asociată. Înainte de operație vă vom explica foarte clar procedura pentru a vă oferi o idee clară despre cum vor arăta și funcționa noii dumneavoastră dinți. Dacă sunteți potrivit pentru un tratament de reabilitare dentară totală, în ziua operației de inserare implanturi, medicul specialist în implantologie va plasa cele 4 sau 6 implanturi dentare (all-on-4/all-on-6) iar după câteva ore, noii dinți vor fi montați pe implanturi. Dinți noi într-o singură zi cu implanturile dentare rapide!

Reabilitări dentare totală All-on-4/All-on-6

Tratamentul medical cu implanturi dentare Fast & Fixed reprezintă o alternativă excelentă și pentru realizarea lucrărilor de reabilitare totală în cazul în care pacientul suferă de edentații totale (lipsa totală a dinților de pe arcade). În aceste cazuri, cu ajutorul implanturilor rapide Fast & Fixed tratamentele de reabilitare dentară totală se pot realiza prin sistemul All-on-4/All-on-6. Implanturile sunt plasate în maxilar în așa fel încât proteza totală poate fi fixată cu succes chiar și în cazul în care structurile naturale ale maxilarului au fost erodate după ani de zile de purtare a protezelor dentare clasice.

Despre procedura de inserare implanturi  Fast & Fixed

Prin procedura chirurgicală de inserare a unui implant dentar, se înlocuiește complet rădăcina naturală a dintelui pierdut cu un dispozitiv medical asemănător unui șurub. Astfel implantul dentar înlocuiește dinții deteriorați sau lipsă cu dinți artificiali care arată și funcționează la fel ca cei adevărați. Chirurgia implanturilor dentare poate oferi o alternativă binevenită la protezele dentare sau la punțile care nu se potrivesc bine și poate oferi o opțiune atunci când lipsa rădăcinilor dinților naturali nu permite construirea unei proteze dentare sau a unei punți dentare pentru înlocuirea dinților.

Implanturile dentare sunt plasate chirurgical în osul maxilarului, unde servesc drept rădăcini ale dinților lipsă. Deoarece titanul de înaltă puritate utilizat la fabricarea implanturilor fuzionează cu osul maxilarului dumneavoastră, implanturile nu alunecă, nu fac zgomot și nu provoacă leziuni osoase, așa cum ar putea face o punte fixă sau o proteză dentară.

Modul în care se realizează intervenția chirurgicală de inserare a unui implant dentar depinde de tipul de implant ales de medicul specialist în implantologie și de starea maxilarului dumneavoastră. Operația în sine poate implica în anumite cazuri, mai multe sub-proceduri chirurgicale. Principalul beneficiu al implantului dentar este că acesta oferă un suport solid pentru noii dumneavoastră dinți. Procedura chirurgicală de inserare a unui implant va fi urmată de o fază în care așteptăm ca osul să se vindece în jurul implantului. Deoarece această vindecare a osului necesită timp, procesul poate dura mai multe luni.

Implantologie fără durere – implanturi rapide Bredent Fast & Fixed

Pentru a controla durerea, opțiunile de anestezie în timpul intervenției chirurgicale includ anestezie locală, sedare sau anestezie generală. Veți discuta cu specialistul Dental Garant în implantologie despre opțiunea cea mai bună pentru dumneavoastră. Echipa medicală Dental Garant vă va instrui cu privire la consumul de alimente și băuturi înainte de intervenția chirurgicală, posibile restricții în funcție de tipul de anestezie de care aveți nevoie. Dacă vi se administrează sedare sau anestezie generală, este nevoie să vă asigurați că aveți pe cineva care să vă ajute în drumul spre casă după operație. După intervenție ar trebui să vă asigurați că sunteți liber de orice sarcini ca să vă puteți odihni pentru tot restul zilei.

La ce să vă așteptați în timpul procedurilor de inserare implant dentar?

Procedura chirurgicală de inserare a unui implant dentar este de obicei una ambulatorie efectuată în etape, cu timpi de vindecare între proceduri. Procesul de plasare a unui implant dentar implică mai multe etape:

  • îndepărtarea dintelui deteriorat
  • pregătirea osului maxilar prin efectuarea unei grefe sau adiție de os, atunci când este necesar
  • inserarea implantului dentar
  • vindecarea osului în jurul implantului
  • inserarea bontului protetic
  • încărcarea / cimentarea lucrării dentare (coroană dentară, punte dentară, proteză dentară).

Întregul proces poate dura mai multe luni de la început până la sfârșit. O mare parte din acest timp este dedicată vindecării osului. În funcție de situația dumneavoastră, de procedura specifică efectuată sau de materialele utilizate, anumite etape pot fi uneori combinate.

La ce trebuie să fiu atent după procedură?

Este posibil să aveți nevoie de analgezice sau antibiotice după operația de inserare implant dentar. Dacă umflarea, disconfortul sau orice altă problemă se agravează în zilele de după operație, este nevoie contactați imediat medicul implantolog specialist în chirurgie orală.

După fiecare etapă a intervenției chirurgicale, va trebui să mâncați alimente moi în timp ce se vindecă locul operației. În mod obișnuit, chirurgul dumneavoastră va folosi fire de sutură bioresorbabile care se dizolvă singure. Dacă suturile nu se dizolvă singure, medicul dumneavoastră vă va planifica o ședință în care să le îndepărtează.

Cum să îmi îngrijesc implantul dentar?

Puteți ajuta ca implanturile dentare să reziste în timp dacă urmați următoarele sfaturi:

  • practicați o igienă orală corectă: La fel ca în cazul dinților naturali, păstrați implanturile, dinții artificiali și țesutul gingival curate. Utilizați perii de dinți special concepute – periuțe interdentare care se glisează între dinți, pot ajuta la curățarea colțurilor din jurul dinților, gingiilor și a stâlpilor metalici
  • mergeți la control stomatologic în mod regulat: Programați controale dentare pentru a asigura sănătatea și buna funcționare a implanturilor dumneavoastră și urmați sfaturile pentru curățări profesionale
  • evitați obiceiurile dăunătoare. Nu mestecați obiecte dure, cum ar fi gheața și bomboanele tari, care vă pot rupe coroanele – sau dinții naturali. Evitați produsele din tutun și cofeina care pătează dinții. Urmați un tratament dacă scrâșniți dinții.

Programează-te chiar acum!

Vreau o programare!