Albirea dentară

Prețuri de la 1800 lei

  • Albire dinți devitali
  • Albire gutiere domiciliu/arcadă
  • Albire dentară profesională în cabinet cu Lampă Philips Zoom WhiteSpeed

Albirea dintilor este un tratament dentar simplu, neinvaziv folosit pentru a schimba culoarea smaltului dintelui natural si este o modalitate ideala de a imbunatati frumusetea zambetului.

Albirea reda aspectul sanatos al danturii si are un mare impact vizual, o persoana cu dintii albi este intotdeauna perceputa ca fiind mai tanara. Procedurile de albire sunt variate, pot fi efectuate atat in cabinetul stomatologic, cat si acasa, utilizand geluri de albire de concentratii diverse, stabilite de medic.

Fațete dentare E-Max

Prețuri de la 2150 lei

Pierderea de substanta dentara, de obicei prin carie, dar si prin diverse traumatisme limitate, poate fi compensata cu ajutorul obturatiilor – asa numitele “plombe”. Materialul utilizat cu predilectie este compozitul dentar fotopolimerizabil, cu calitati estetice corespunzatoare

Procedura de aplicare a unei obturatii este una dintre cele mai simple manopere, realizabila intr-o singura sedinta, cu sau fara anestezie.

Coroane dentare E-Max

Prețuri de la 1500 lei

Coroanele acopera in totalitate dintele si sunt optiunea corecta in cazul unor leziuni intinse sau a dintilor tratati endodontic ( cu obturatii de canal). E-Max este o ceramica de calitate si folosita in timpul tratamentului, duce la rezultate de calitate.

Din toata gama de ceramica presata existenta, ceramic E-Max (Ivoclar) este considerata cea mai buna in momentul de fata.

Fațetare directă compozit

Prețuri de la 450 lei

Fațetele dentare din compozit sunt o soluție facilă, prin intermediul duratei de realizare: ele pot fi gata pe parcursul unei singure ședințe. Materialul compozit este aplicat în straturi pe suprafața exterioară a dintelui, putând fi modelat, de la caz la caz, în funcție de mărimea sau forma cerută. Fiecare strat este polimerizat în parte cu ajutorul unei lămpi speciale, destinate acestei operațiuni.

Variantele moderne de compozite asigură pacientului o estetică deosebită și beneficiază de o durată de viață rezonabilă, între 5 și 10 ani, Confecționarea acestor fațete este rezultatul direct al priceperii și îndemânării medicului stomatolog, așa că vă recomandăm cu încredere Dental Garant!

Programează-te chiar acum!

Vreau o programare!