albire dentara lampa Zoom, Bucuresti sector 1

Albirea dinților

  • Albire dinți devitali
  • Albire gutiere domiciliu/arcadă
  • Albire dentară profesională în cabinet cu Lampă Philips Zoom WhiteSpeed

Albirea dintilor este un tratament dentar simplu, neinvaziv folosit pentru a schimba culoarea smaltului dintelui natural si este o modalitate ideala de a imbunatati frumusetea zambetului.

Albirea reda aspectul sanatos al danturii si are un mare impact vizual, o persoana cu dintii albi este intotdeauna perceputa ca fiind mai tanara. Procedurile de albire sunt variate, pot fi efectuate atat in cabinetul stomatologic, cat si acasa, utilizand geluri de albire de concentratii diverse, stabilite de medic.

estetica dentara Bucuresti sector 1, Dental Garant

Există două tipuri de tratamente de albire dinți: albirea dinților acasă (la domiciliu) și albirea profesională a dinților în cabinetul stomatologic. Alegerea tipului de tratament potrivit pentru dumneavoastră se face de către medicul dentist, ținând seama de nevoile și obiectivele dumneavoastră.

Tratamentul de albire profesională la cabinet se poate face cu ajutorul unei lămpi de fotopolimerizare, sau mai recent, cu ajutorul tehnologiei laser. În ambele situații sunt folosite substanțe pe bază de peroxid de hidrogen (apă oxigenată) care, odată activate de o sursă de energie luminoasă, generează o reacție oxidativă, îndepărtând pigmentațiile inestetice de la nivelul smalțului. Tratamentul de albire realizat cu ajutorul laserului durează mai puțin, iar rezultatele sunt mai bune, deoarece reacția oxidativă este mult accelerată și mult mai agresivă.

estetica dentara Bucuresti sector 1, Dental Garant

Tratamentul de albirea dinților realizat în cabinet este recomandat atunci când vă doriți un rezultat rapid. Combinația dintre albirea dinților (profesională) în cabinet și o albire profesională la domiciliu poate oferi cele mai bune rezultate pe termen lung.

Indiferent de tipul de albire dinți ales, primul pas necesar este evaluarea statusului dentar, a cariilor și a posibilelor retracții gingivale provenite de la boala parodontală. Împreună cu medicul dentist, veți evalua culoarea obturațiilor. În baza acestei evaluări, vi se va arăta, utilizând o cheie de culori, care este culoarea actuală și ce poți obține prin albire.

Tratamentul de albire profesională la domiciliu se realizează tot cu ajutorul medicului dentist, care îți va furniza un kit de albire.

Persoanele cu vârsta până în 30 de ani, sunt cele care vor beneficia cel mai mult de rezultatele tratamentelor de albire. Odată cu înaintarea în vârstă, smalțul devine mai subțire și prin uzură, dentina se va vedea mai galbenă. În aceste condiții, deși rezultatele vor fi vizibile, ele nu vor fi spectaculoase.

Tratamentele de albire dinți nu sunt recomandate pentru:

  • Femei însărcinate și femei care alăptează;
  • Copii sub 16 ani;
  • Persoane care prezintă leziuni carioase (carii) netratate, dinți fisurați și / sau afecțiuni ale gingiilor;
  • Persoane cu dinți artificiali: procesul de albire a dinților nu are efect pe suprafețe artificiale; acestea nu se albesc, însă nici nu sunt afectate de procesul de albire.

Programează-te chiar acum!

Vreau o programare!