Implantologie

Dr. Costin Boja

Dr. Costin Boja le dă pacienților încredere prin experiența și calmul său. Specialist în implantologie, creează noi zâmbete alături de colegii săi specialiști în estetică și protetică dentară.
Odontoterapie & Restaurări Protetice

Dr. Theona Cojocariu

Energică și tot timpul zâmbitoare, Dr. Theona Cojocariu este îndrăgită de copii și de adulți deopotrivă. Efectuează tratamente de odontoterapie și restaurări protetice.
Parodontologie

Dr. Alexandra Popa

Tânără, profesionistă și pasionată, Dr. Alexandra Popa empatizează cu pacienții, oferă tratamente parodontale minim invazive, cu rezultate excelente.
Odontoterapie & Restaurări Protetice

Dr. Veronica Manole

Experiența își spune cuvântul, Dr. Veronica Manole este medicul potrivit pentru toate vârstele, pregătită să rezolve orice problemă de natură odontală, protetică atât fixă, cât și mobilă sau pe implant.
Endodonție

Dr. Cristi Ioniță

Calculat și exact, Dr. Cristi Ioniță efectuează tratamente endodontice de înaltă precizie și rapiditate, fără compromisuri.
Chirurgie buco-maxilo-facială (BMF)

Dr. Corina Crișan

Încrezătoare și la curent cu ultimele studii, Dr. Corina Crișan execută de la cele mai simple la cele mai complicate intervenții chirurgicale, fără durere, cu obiectivul de a reda zâmbetul și confortul pacientului, alături de specialiștii în estetică și protetică.
Estetică dentară

Dr. Daniela Gruia

Profesionistă și determinată, expertă în estetică dentară, Dr. Daniela Gruia le oferă pacienților săi zâmbetul mult dorit, prin reabilitări orale complete și complexe, personalizate fiecărui caz.
Odontoterapie & Restaurări Protetice

Dr. Mirela Niță

Caldă și primitoare, Dr. Mirela NIță efectuează tratamente odontale, restaurări protetice fixe, mobile și pe implante.

Programează-te chiar acum!

Vreau o programare!