facebook Romanian Language English Language

Tel: + 40 731 838 977

Program: Luni - Vineri: 9:00 - 20:00

Adresa : Str. Intrarea Gliei nr. 14, Sector 1, Bucuresti

 

Un zambet nou intr-o singura zi!

protezarea-imediataClinica Dental Garant pune la dispozitia pacientilor sai o metoda revolutionara de protezare pe implanturi. Numerosi pacienti edentati total sau in curs de a ajunge in aceasta situatie îsi doresc o restaurare fixa fara a mai fi nevoiti sa suporte proceduri  care presupun un timp de asteptare mai îndelungat si costuri suplimentare.

Echipa noastra de medici specialisti in implantologie si protetica dentara va da posibilitatea ca într-o singura zi, sa aveti dinti ficsi cu care sa puteti manca imediat dupa intereventia de inserare a implanturilor, reluandu-va astfel viata sociala într-un timp record.

Sistemul de protezarea imediata a implanturilor va asigura o multitudine de beneficii:

  • Veti uita de disconfortul creat de proteza clasica care se poate desprinde accidental in timpul vorbirii sau masticatiei. Datorita incarcarii imediate pe implant, pacientul nu va mai trebui sa utilizeze adeziv pentru proteza sa, pentru ca va fi insurubata sau cimentata.
  • Datorita sistemului veti avea o masticatie si o alimentatie mult mai buna; palatul (cerul gurii) nu va mai fi acoperit ca la protezele normale, pacientul putand sa simta gustul alimentelor ca si cum ar avea dintii sai.
  • Veti economisi timp si bani.
  • Specialistii nostrii reduc la maxim disconfortul si traumatismul post-operator. Bonturile protetice sunt atasate implanturilor in timpul aceleiasi interventii. Acest procedeu ne ajuta sa eliminam o a doua etapa chirugicala pentru atasarea elementelor protetice, ajutand gingia sa se adapteze cu lucrarea, fara nicio inflamare.

Materiale utilizate in astfel de lucrari sunt de cea mai buna calitate, garantate de firme producatoare cu ani de experienta pe piata medicinei dentare:

  • Implanturi dentare de titan de ultima generatie Mis sau Nobel Biocare
  • Structura metalica in titan
  • Coroane si punti Ivoclar de la Vivadent – un materal biocompatibil cu microparticule de ceramica, precis, solid si cu un grad inalt de estetica.

Alegand clinica Dental Garant, nu va mai fi  nevoie sa renuntati la posibilitatea de a avea un zambet sanatos si perfect functional din cauza lipsei timpului, a costurilor si a disconfortului create de tehnica traditionala de protezare pe implanturi.

Programati-va acum pentru o consultatie de specialitate!