facebook Romanian Language English Language

Tel: + 40 731 838 977

Program: Luni - Vineri: 9:00 - 20:00

Adresa : Str. Intrarea Gliei nr. 14, Sector 1, Bucuresti

 

Despre noi

Dental Garant nu este un simplu cabinet stomatologic. Noi credem ca putem transforma “vizita la dentist” intr-o experienta placuta.

La Dental Garant stim cat de important este un zambet stralucitor si cat de greu este sa nu il poti pune in valoare asa cum iti doresti.
Pentru ca suntem aici doar pentru tine, te vei bucura de un grad ridicat de profesionalism, de la modul in care iti tratam problemele dentare pana la rapiditatea cu care o facem.

” Eu, Dr. Daniela Gruia va garantez ca serviciile noastre se bazeaza pe cea mai inalta tehnologie, iar calitatea fiecarei lucrari va fi ireprosabila. “

In anul 2012, dupa 15 ani de activitate, dintre care 2 ani in Italia, iar 3 ani in Olanda, pot sa spun ca am avut placerea si devotamentul sa tratez peste 10.000 de pacienti.

Sunt o persoana devotata activitatii mele, fiind mereu la curent cu ultimele aparatii, tehnologii si metode de ultima generatie in domeniul stomatologic.

Mi-am inceput activitatea in anul 1998 la Policlinica 1 cu plata, stiind ca imi doresc sa lucrez la cele mai inalte standarde si sa redau oamenilor dantura sanatoasa pe care o merita si astfel increderea in sine.
Astfel, am acceptat provocarea de a lucra in Olanda si Italia, unde am studiat cele mai noi metode de tratament.

Din 2011, de cand Dental Garant a luat fiinta, experienta fiecarui membru al echipei a reprezentat o garantie a serviciilor de calitate pentru pacientii care ne-au ales.
Colaborarea noastra se bazeaza pe ani si ani de experienta, dar mai ales pe dorinta de a face fiecare pacient multumit.

Va invitam sa apelati cu incredere la serviciile cabinetului nostru !

Pentru alte informatii si programari
vizitati pagina Contact.