facebook Romanian Language English Language

Tel: + 40 731 838 977

Program: Luni - Vineri: 9:00 - 20:00

Adresa : Str. Intrarea Gliei nr. 14, Sector 1, Bucuresti

 

aparatura clinica dentara

laser dentarLaser dentar

de mare precizie si putere, cu interfata simpla si fascicul puternic de culoare albastra.

Se foloseste pentru : biopsie, stomatite aftoase, gingivectomie, gingivoplastie, frenectomie, incizii/excizii, retractia gingiei in vederea amprentarii, fibrom, vestibuloplastie, incizia si drenarea abceselor, hemostaza, etc.

lupe dentareLupele dentare

sunt dotate cu o sursa proprie de lumina si se folosesc pentru un camp vizual larg, de adancime mare, pentru a elimina oboseala ochilor pe o perioada mare de utilizare in procedurile dentare de zi cu zi.

plasmoliftingPlasmoliftingul

este o metoda inovatoare care presupune injectarea plasmei trombocitare in tesuturile umane, noninvaziva si netoxica, bazata integral pe resursele proprii de regenerare a organismului.
Are aplicabilitate atat in stomatologie, cat si in dermato-cosmetica, tricologie, ortopedie si in alte sfere ale medicinei moderne.

Metoda plasmoliftingului consta in injectarea in organism a plasmei trombocitare rezultata din prelucrarea in centrifuga speciala a sangelui pacientului.
In stomatologie se utilizeaza in parodontite generalizate, gingivite, alveolite, chirurgie dentara, profilaxia maladiilor gingivale si parodontale, regenerarea osoasa si tisulara.

Chirurgie DentaraChirurgie Dentara

In clinica Dental Garant avem sala de chirurgie dentara dotata cu aparatura de ultima generatie ce ne permite efectuarea manevrelor chirurgicale in conditii de siguranta si confort pentru pacient.

Sala de chirurgie dispune de:

  • oxigen
  • monitor ce ajuta medicul anestezist la monitorizarea continua a parametrilor fiziologici ai pacientului
  • fiziodispenser pentru inserarea implanturilor dentara in os, sinus lifting si a altor manevre de chirurgie dento-alveolara.

Vista ScanVista Scan

Este scanner digital pentru radiografii intraorale. Radiografiile sunt citite in cateva secunde.

Cuptor pentru tehnica dentaraCuptor pentru tehnica dentara

Se foloseste la preincalzirea si incalzirea matritelor, in scopul turnarii aliajelor de tehnica dentara.

AutoclavAutoclav

Se foloseste pentru sterilizarea sigura a tuturor materialelor folosite in clinica : cu cavitati, poroase, solide, ambalate in pungi sau nu.

MicromotorMicromotor

pentru tehnica dentara. este utilizat pentru lustruire, taiere, frezare, slefuire, forme de turnare sau materiale si finisaje de suprafata.

Pentru alte informatii si programari
vizitati pagina Contact.